Spektakulært 3D Lyd- og lysshow åbner Jubilæumsåret | Visitnordvestjylland

Spektakulært 3D Lyd- og lysshow åbner Jubilæumsåret

Mandag, februar 6, 2017

Der er magi i luften, når firmaet We Create Magic d. 31. marts, 1. og 2. april bruger Struer Rådhus som lærred for et særdeles spektakulært 3D Lyd- og Lysshow, der omhandler Struers historie i perioden 1917 – 2017.

På Rådhuset er der begejstring over, at det er lykkes at få dette spektakulære show til Struer. "We Create Magic har fået H.C. Andersens "Prinsessen på ærten" og "Den lille pige med svovlstikkerne" til at rejse sig for øjnene af et måbende publikum med Odense Rådhus som oplyst baggrund. De har fået trolde i overnaturlig størrelse til at danse til Næstveds Troldefestival og de har fået Dybbøl Mølle til at styrte i grus foran et tusindtalligt publikum i Haderslev. Jeg er derfor overbevist om, at vi med dette show vil få en fantastisk åbning på Jubilæumsåret", siger borgmester Mads Jakobsen.

Finansieringen af dette show har været et kludetæppe med flere interessenter. Bl.a. har bankerne i Struer med bankdirektør Per Engtorp i spidsen fået rejst en kapital, der har muliggjort dette show i Struer. Ligeledes er Struer Handelsstandsforening og Struer Forsyning involveret i tilvejebringelsen af showet.

Del denne side

For yderligere information: 

Kim Høfler
Turistchef
Struer Kommune
Mobil: 2363 8797
E-mail: kih@struer.dk