Sommerhus ved Vestkysten? | Visitnordvestjylland

Sommerhus ved Vestkysten?

september 21, 2018

Overvejer du at investerer i et sommerhus langs Vestkysten - så det NU du skal slå til!

Med den nye motorvej fra Herning til Holstebro vil du have markant kortere køretid til et sommerhus ved Vestkysten. 

Nyd livet ved Vestkysten hele året med dejlige badestrande, hygge om efteråret foran pejsen og et hav af aktiviteter for hele familien.

- Nærhed, natur og kvalitetstid.

Desuden er det en god investering…

 - Prisniveauet i Thyborøn og nord for Bovbjerg klint er attraktivt. Du kan i dag finde feriehuse i 1. række til vandet til under 1 millioner kroner.

 - Udviklingen kører i højeste gear. Nye lokale attraktioner skyder op. Initiativer blomstrer. Og en ny udviklingsplan for hele Vestkysten, der er Danmarks største turistattraktion, udpeger 18 særlige feriesteder – Thyborøn er kommet på kortet på linje med Blåvand, Skagen og Blokhus.

 - Thyborøn er det nye feriested, som alle taler om. En lokal turisme-strategi og investeringer vil sikre, at Thyborøns profil bliver ligeså stærkt som sydpå. Turismen er et vigtig vækstområde i Lemvig Kommune, der har 35 kilometers vestkyststrækning, men fortsat er "lillebror" i forhold til Varde og Ringkøbing-Skjern længere sydpå, der tilsammen har flere gæster end København. Med andre ord: Potentialet er enormt.

 - Øgede muligheder for udlejning. Nye regler for fradrag gør det ekstra attraktivt, hvis du vælger at leje sommerhuset ud i perioder. Samtidig vil den nye motorvej også gøre området endnu mere attraktivt for tyske gæster.

Ejendomsmæglerne i Lemvig står klar til at rådgive dig:

Nybolig
Vestergade 25
7620 Lemvig     
97 82 18 00
7620@nyboli...

Danbolig
Vestergade 31
7620 Lemvig
97 82 29 00
lemvig@danbolig.dk

EDC mæglerne i Lemvig
Vestergade 26
7620 Lemvig
96 63 40 00
711@edc.dk


Del denne side