Odden Sommerhusudlejning
Betagende udsigt og smuk natur

Odden Sommerhusudlejning

På Gjellerodde, som ligger ved Limfjordens bred og indsejlingen til Lemvig, er udsigten betagende som ingen andre steder.
Du og din familie får mulighed for at holde ferie i en helt unik natur, som øser ud af sine rigdomme til glæde for både store og små.

Odden Sommerhusudlejning har sommerhuse og feriehuse for enhver smag. Uanset om huset er helt nyt eller har nogle år bag sig, garanterer vi altid for kvaliteten og at alt er i orden. Vore husejere elsker deres sommerhuse og passer og plejer dem på bedste vis, så det altid fremstår nydeligt til din ferie. 

Kontaktoplysninger

Bureauet har til huse i smørhullet, midt i dette fantastiske naturområde ved den jyske vestkyst, midt mellem Lemvig og Thyborøn.

Odden Sommerhusudlejning
Gjelleroddevej 73, Gjellerodde
7620 Lemvig

Service Tlf + 45 20 13 57 34

Bureau/Kontor Tlf. + 45 30 13 57 34

Email: info@oddensommerhusudlejning.dk

Web: www.oddensommerhusudlejning.dk 

Velkommen til Gjellerodde

Lemvigs lokale udlejnings bureau for sommerhuse og feriehuse.

Bestig Odden

Naturlegeplads
Midt i sommerhusområdet Gjellerodde finder du naturlegepladsen "Bestig Odden". På legepladsen er der udfordringer for hele familien. Legepladsen er en naturlegeplads og er udført i naturmaterialer. Legepladsen ligger op ad en stejl skrænt og midt på skrænten kan du sidde og nyde en storslået udsigt over fjorden på terrassen, måske mens madpakken, kaffen eller en is nydes.