Vestjylland i børnehøjde

Vestjylland i børnehøjde

I Vestjylland finder du et væld af oplevelser for alle. Også for de mindste!

Udforsk områdets skønne legepladser, bestig odden, se huset lavet af sneglehuse, lav de fedeste tricks i skateparken, gå på opdagelse og lær mere om vind- og bølgeenergi i Kystcentret.

Tør du fodre en haj? Og vil i gerne lære mere om hvem der bor på bunden af Vesthavet og Limfjorden? Ja, så skal i tage en tur forbi JyllandsAkvariet. Besøg Tante Andantes skøre hus klip, klistre, syng og leg. I gårdhaven ved Bovbjerg fyr kan i gå på stylter, lave eftermiddags kaffen over bål og stige til tops i fyret med udsigt over det flotte Westerhav.


Aktiviteter for børn i alle aldre

Om sommeren kan du besøge en række af områdets gårde, komme helt tæt på dyrene og hører hvad sådan en landmand egentlig laver. Områdets museer er, selv om du er lille, faktisk ret sjove - her er opgaver, konkurrencer og sjove lege. Hvis vejret tillader, pak madkurven og tag på udflugt til egnens skønne naturområder og strande.

Vestjysk Friluftcenter byder på oplevelser for de lidt større "børn" eks. paintball.

Kig forbi turistbureauet - vi guider jer gerne til aktuelle oplevelser og aktiviteter mest for børn. 

Vi glæder os til at se dig!

JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du se, mærke og opleve et bredt udvalg af de mange forskellige fisk, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

Kystcentret

Kystcentret er Vestkystens største oplevelsescenter fordelt på intet mindre end 5.000 m2.

Hvis det nu regner...

Er vejret dårligt og mangler du inspiration til indendørs aktiviteter? Så læs med her - vi har masser af gode forslag til spændende aktiviteter på en regnvejrsdag i Nordvestjylland.