Museet for religiøs kunst

Museet for Religiøs Kunst

DANMARKS SPECIALMUSEUM FOR KUNST OG RELIGION LIGGER I LEMVIG.. 

Museet for Religiøs Kunst er placeret nær Lemvig havn med en enestående udsigt over Lemvig by og fjorden. Kunstmuseet huser en kunstsamling med værker fra det 20. og 21. århundrede, som er udført i en religiøs sammenhæng eller med et eksistentielt udgangspunkt. Herunder en sjælden samling af den franske ekspressionist Georges Rouault’s originalværker. Hvert år viser museet 3 særudstillinger, som på forskellig vis undersøger eller præsenterer forholdet mellem kunst og religion. Udstillingerne strækker sig primært i tid fra det moderne gennembrud til den nyeste samtidskunst.

Åbningstider

2018

5/1 - 23/3:
Tirsdag - søndag: 12.00 - 16.00

24/3 - 29/4:
Tirsdag - søndag: 12.00 - 17.00

30/4 - 12/5:
Lukket

13/5 - 12/8:
Tirsdag - søndag: 12.00 - 17.00

Ret til ændringer forbeholdes: Se www.mfrk.dk

Entré
Entré: 75 kr.
Grupper: Ved 10 betalende personer og derover: 60 kr.
Børn og unge under 18 år: gratis
Støttemedlemmer: gratis

Kontaktinformationer
Museet for Religiøs Kunst
Strandvejen 13
7620 Lemvig
+45 97810371

Email: info@mfrk.dk

For mere info:
www.mfrk.dk

MFRK logo

Kunst hos Museet for Religiøs Kunst Lemvig

Samlingen i Museet for Religiøs Kunst i Lemvig

At der i dag ligger et kunstmuseum i Lemvig, der som sit særlige område har den religiøse kunst, udspringer af den store udsmykning af Lemvig Kirke. Læs mere om museet og samlingen her.

Nyd en kop kaffe

Museets Café
På Museet for Religiøs Kunst kan man ud over at nyde de mange udstillinger også slappe af med en kop kaffe og et stykke kage i museets café med dejlig panoramaudsigt ud over fjorden. Det er tilmed muligt at købe kataloger, plakater og postkort fra aktuelle udstillinger i caféen.

 

For mere info
www.mfrk.dk 

Det sker på museet i 2018

Det sker på Museet for Religiøs Kunst

Støtteforeningen for Museet for Religiøs Kunst

Bliv medlem af Støtteforeningen for Museet for Religiøs Kunst og støt museets arbejde og udbygning af de faste samlinger

Offentlig omvisning

Søndage kl. 14 i udstillingsperioderne, undtagen åbningssøndagen for en ny udstilling. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt.

Omvisninger og særarrangementer i museets café kan aftales. Uden for åbningstiden kan grupper mod gebyr få adgang efter aftale.

Børn og unge kan i undervisningssammenhænge efter aftale få adgang til museet fra kl. 10. Henvendelse sker til museets kontor.