Kulturelle oplevelser | Visitnordvestjylland

Kulturelle oplevelser

Kulturlivet er både rigt og mangfoldigt i Nordvestjylland og kreativiteten blomstrer. Du kan besøge vores kirker og kulturhistoriske museer, og lære om historien. Eller tag forbi kunstmuseerne , gallerierne og alle kunsthåndværkerne – og dem har vi mange af – og bliv overrasket.

Det er tydeligt, at lyset og naturen er gavmild mod kunsten her og udvalget er bredt. Som maleren Jens Søndergaard (1895-1957) sagde: "Jeg stræber ikke efter andet end farvekraft ad helvede til", da han af kollegaen Niels Bjerre blev spurgt, hvad han egentlig stræbte efter med sin kunst. Og her er masser af både farve og kraft.

Museer

Besøg en af egnens museer og få et indblik i områdets historie og natur.

Sansefestival i Struer

Sansefestival i Struer

Sansefestivalen ‘SANS’ er Nordvestjyllands største fødevarefestival, som finder sted lørdag d. 13. august 2016 kl. 10-16 i Struer midtby og havneområde. 

Kulturelle seværdigheder

Læs mere om kulturelle seværdigheder i Nordvestjylland.

Kulturelle arrangementer for alle

Foredrag i kulturhusene, måske en rockkoncert på gymnasiet eller hvad med undervisning i akvarelmaleri.

I menuen under Events kan du finde det hele. Hold godt øje med dit favoritsted, for de arrangerer alle en mængde arrangementer fordelt over hele året.

Gå heller ikke glip af Nordvestjyllands årligt tilbagevendende arrangementer som er præsenteret på denne side.

Fiskedage i Thyborøn 4.- 5. august 2017

Hvis du vil opleve en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedagene i Thyborøn.