Hotel Nørre Vinkel
Idyllisk ferie nær Limfjorden

Hotel Nørre Vinkel

Lemvig er Vestjyllands smilehul og efter et par dage på Hotel Nørre Vinkel bliver de glade minder hængende længe efter, at ferien er forbi. Hotellet ligger i smukke omgivelser mellem Limfjorden og Vesterhavet.

Hotellets værelser er indrettet med hver deres personlige præg. Interiøret er klassisk dansk og til hvert værelse er der foruden seng, skrivebord og eget badeværelse med brusekabine.

Kontaktinformationer

Hotel Nørre Vinkel er beliggende kun 5 minutters kørsel fra Lemvigs bymidte. Hotellet ligger tæt ved lystbådehavn samt golfbane og byder på udsigt ud over Vestjyllands naturskønne omgivelser.

Hotel Nørre Vinkel
Søgårdevejen 6
7620 Lemvig
+45 97822211

For mere info

www.norrevinkel.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Nørre Vinkel!

Bo på Nørre Vinkel

Lemvig kaldes med rette Vestjyllands smilehul , og lige her i smilehullet ved Limfjorden og ikke langt fra Vesterhavet ligger den gamle storgård Nørre Vinkel.

Restaurant

I den gamle hovedgårds ladebygning med de imponerende tømmerkonstruktioner er der indrettet restaurant og selskabslokaler, herfra er der en storslået udsigt over fjorden, byen og golfbanen. Restauranten serverer sine populære 3-retters menuer, og folk med en sød tand vil glæde sig over at erfare, at blandt desserterne er seriøs chokoladekage med marinerede kærlighedsfrugter.

 

I pagt med naturen

Når man bor på Nørre Vinkel, er man i pagt med naturen. Den er lige uden for døren, og på Gjellerodde går fårene og græsser og sørger for, at bevoksningen holdes i ave.