Smagsoplevelser | Visitnordvestjylland

Smagsoplevelser

Lad smagsløgene synge
Nordvestjylland er et rent spisekammer af gode sager. I Limfjorden ud for Struer og Lemvig finder du de bedste Limfjordsøsters, på markerne ser du kør, grise, får, lam og geder. Vi har grøntsager, frugt og krondyr, for ikke at tale om Vesterhavsosten, som vores landmænd leverer mælken til.

Og så landes der den mest sprælfriske fisk i Thyborøn, som hele landet får glæde af. Mange varer fra de nordvestjyske  producenter kan du købe i  de lokale butikker. Besøg også gårdbutikkerne og find de mest friske varer, både kød, æg, grøntsager og frugt.

 

Krabbefestival

Til krabbefestival på Lemvig Havn fejres, hyldes og smages de unikke vestjyske fødevarer. Krabben er hovedperson fredag den 15. og lørdag den 16. september 2017, når lokale kræfter går sammen om at give hinanden, gæster og turister en madoplevelse i verdensklasse.

Restauranter og spisesteder

Nordvestjylland byder dig velkommen i områdets hyggelige restauranter og caféer. Lokale råvarer, og lækre smagsoplevelser er karakteristika for området.

Læs Enjoy Limfjordens mad magasin

Find lækre opskrifter fra Limfjordslandet, læs om verdens bedste østers og få masser af inspiration til madlavning med områdets skatkammer af lækre råvarer.