Smagsoplevelser | Visitnordvestjylland

Smagsoplevelser

Lad smagsløgene synge
Vestjylland er et rent spisekammer af gode sager. I Limfjorden ud for Lemvig finder du de bedste Limfjordsøsters, på markerne ser du kør, grise, får, lam og geder. Vi har grøntsager, frugt og krondyr, for ikke at tale om Vesterhavsosten, som vores landmænd leverer mælken til.

Og så landes der den mest sprælfriske fisk i Thyborøn, som hele landet får glæde af. Mange varer fra de nordvestjyske  producenter kan du købe i  de lokale butikker. Besøg også gårdbutikkerne og find de mest friske varer, både kød, æg, grøntsager og frugt.

 

Fiskedage i Thyborøn

Hvis du vil opleve en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedagene i Thyborøn.

Krabbefood

Krabbefood - en fantastisk madoplevelse

En madoplevelse udover det sædvanlige...

Restauranter og spisesteder

Vestjylland byder dig velkommen i områdets hyggelige restauranter og caféer. Lokale råvarer, og lækre smagsoplevelser er karakteristika for området.

Læs Enjoy Limfjordens mad magasin

Find lækre opskrifter fra Limfjordslandet, læs om verdens bedste østers og få masser af inspiration til madlavning med områdets skatkammer af lækre råvarer.