Fiskedag i Thyborøn | Visitnordvestjylland

Fiskedag i Thyborøn

Gå ikke glip af fiskedagsfesten i Thyborøn

Hvis du vil finde en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedagene i Thyborøn, den 3. august 2019.

Fiskedag er dagen, hvor hele familien samles, smager på fisk, nyder stemningen og den gode musik. Her er masser af aktiviteter for børn. De kan fange krabber, kælke på isbanen eller lege i det store hoppeland.

Musikken er blandt andet leveret af de lokale "Tørfisk", Danmarks ældste boyband, der uden tvivl er nogle af Thyborøns mest berømte sønner. Det hører sig til, at man på Fiskedagen kan byde på sprælfriske fisk ved fiskeauktionerne og gøre en god handel ved de mange hyggelige boder og butikker.

Husk at festlighederne fortsætter efter kl. 15.00, i teltet på havnen v/ Pølseboden, hvor Sussi og Leo, John Mogensen Jam, Ole og Elo, Keinstein og Ugler i Mosen spiller op til dans.

Kør med nattoget hjem fra Thyborøn kl. 00:30 - billetsalg ombord på toget. Billetprisen er 30 kr. uanset rejsemål undervejs til Lemvig og der tages KUN imod kontanter. 

Program for Fiskedagen 2019

Aktiviteter, koncerter, fiskeauktioner og meget mere kan du opleve til Fiskedag i Thyborøn.

Følg fiskedagene på Facebook

”…og hold dig opdateret på programmet, musikken og meget mere. I måneden op til Fiskedagene kan du også deltage i konkurrencer om fribilletter.”

Køb entrébillet til fiskedag

Hvis du vil opleve en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedag i Thyborøn.