Fiskedag i Thyborøn | Visitnordvestjylland

Fiskedag i Thyborøn

Gå ikke glip af fiskedagsfesten i Thyborøn

Hvis du vil finde en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedagene i Thyborøn, den 4. august 2018. I 2017 fejrede Fiskedagene 40-års jubilæum, det var et brag af en fest!

Fiskedag er dagen, hvor hele familien samles, smager på fisk, nyder stemningen og den gode musik. Her er masser af aktiviteter for børn. De kan fange krabber, kælke på isbanen eller lege i det store hoppeland.

Musikken er blandt andet leveret af de lokale "Tørfisk", Danmarks ældste boyband, der uden tvivl er nogle af Thyborøns mest berømte sønner. Det hører sig til, at man på Fiskedagen kan byde på sprælfriske fisk ved fiskeauktionerne og gøre en god handel ved de mange hyggelige boder og butikker.

Følg fiskedagene på Facebook

”…og hold dig opdateret på programmet, musikken og meget mere. I måneden op til Fiskedagene kan du også deltage i konkurrencer om fribilletter.”

Program for Fiskedagen 2018

Aktiviteter, koncerter, fiskeauktioner og meget mere kan du opleve til Fiskedagene i Thyborøn.

Køb entrébillet til fiskedag

Hvis du vil opleve en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedag i Thyborøn.