DM i MTB Marathon 2017 i Klosterheden | Visitnordvestjylland
Fotokredit: SamMedia// Gorm J. Siiger

DM i MTB Marathon 2017 i Klosterheden

Fredag, december 2, 2016

Et godt samarbejde mellem Struer Kommune, Struer Cykelklub, Lemvig Cykelklub og Danmarks Cykle Union har nu resulteret i, at Klosterheden danner rammen for DM i MTB Marathon i weekenden 2-3. september 2017. Som optakt til DM, køres der samme weekend Klosterheden MTB Marathon, som er et motionsløb hvor alle kan køre med.

På Struer Rådhus er der glæde over at det lykkes at trække dette DM til Struer Kommune. Formand for Erhvervs- og Turistudvalget Martin Hulgaard siger: "Da vi første gang hørte om muligheden for at få dette DM fra Struers Turistchef Kim Høfler, var vi selvfølgelig interesserede i at støtte op omkring bestræbelserne med at placeret arrangementet i Klosterheden. Erhvervs- og Turistudvalget har således bevilliget kr. 25.000 til løbet, da dette DM passer ind i forhold til vores eventstrategi og vores øvrige ambitioner i forhold til udvikling af MTB sporten i Struer."

Dette års DM, der blev afviklet i Århus trak ifølge DCU omkring 600 ryttere, hvorfor det kan betegnes som et rimeligt stort løb, der alt andet lige vil bidrage med såvel overnatninger som markedsføring af Struer. Endelig et det også et flot arrangement, der vil passe ind i forhold til Struers 100 års Købstadsjubilæum i 2017.

Del denne side

Struer 100år
For yderligere information: 

Kim Høfler
Turistchef
Struer Kommune
Mobil: 2363 8797
E-mail: kih@struer.dk