Aarhus-studerende vilde med klimatur til Lemvig

Aarhus-studerende vilde med klimatur til Lemvig

Søndag, november 26, 2017

I denne uge holdes klima-uge i et samarbejde mellem Klimatorium i Lemvig, Lemvig Kommune og Studenterhuset i Aarhus. Og interessen fra de studerendes side er overvældende - pladserne til en-dags-turen til Lemvig er næsten fuldt booket.

I alt 118 studerende har tilmeldt sig Klima-ugen, der består af 4 dages tæt pakket program i Studenterhuset i Arhus og én dags studietur til Lemvig Kommune, hvor lokale virksomheder skal parres med de studerende.

Alene til studieturen vestpå er tilmeldt 56 studerende, hvilket er tæt på max grænsen.

"Vi er super glade for, at der er så stor interesse for vores område. Det viser, Lemvig Kommune, som område, virkelig har noget at byde på, når det handler om løsninger på Klimaudfordringer," siger udviklingschef Lars Klemensen fra Lemvig Kommune, der sammen med Klimatorium, Lemvig Vand & Spildevand og Studenterhus Aarhus er arrangører af klimaugen.

"Samtidig viser det, at et tæt samarbejde med organisationer som Studenterhus Aarhus er vejen frem, når det handler om, at få studerende til at vende blikket mod Vestjylland," udtaler udviklingschefen videre.

Se programmet her

 

Del denne side

 

For yderligere spørgsmål kontakt:

Lars Klemmesen
Udviklingschef Lemvig Kommune
T: 96 63 11 02
M: 20 70 52 47
lars.klemmesen@lemvig.dk