Ostehuset, Lemvig | Visitnordvestjylland

Ostehuset, Lemvig

Ostehuset i Lemvig

I Ostehuset finder du et stort udvalg af speciale oste fra hele verdenen, hjemmerørte bløde oste og lokale specialiteter
- prøv f.eks. Vesterhavs osten og Rav osten.

Ostehuset rummer også en masse spændende tilbehør til ostebordet, rødvin, syltetøj, hjemmebagt brød, knækbrød, forskellige typer af oliven og relish af tomat og forskellige frugter m.m. 

Ostehuset leverer i samarbejde med Slagter Mortensen forskellige retter ud af huset - prøv f.eks. en lækker lokal Tapas.


TV programmet Tareq Taylors Nordic Cookery satte i 2014 fokus på Limfjorden.

Limfjorden blev temaet i den 30 minutter lange internationale TV udsendelse om moderne nordisk mad og livsstil, som blev sendt i serien ”Tareq Taylors Nordic Cookery” i 2014. Udsendelsen giver et meget fint billede af egnens særpræg, storslåede natur, lokale fødevarer og oplevelser.

I løbet af udsendelsen besøgte den svensk / engelske kok, Tareq Taylor lokale fødevareproducenter og fire gange lavede den populære kok spændende retter af de lokale fødevarer. I slutningen af 2014 blev der også udgivet en bog med alle opskrifterne fra udsendelserne i serien.

Da Tareq Taylor besøgte Ostehuset med et filmhold, valgte han at købe Jens Langkniv osten fra Thiese sammen med en abrikos chutney og
lækkert hjemmelavet knækbrød.

Del denne side

Opdateret af:

Lemvig - Thyborøn Turistforening turist@visitlemvig.dk
 

Kontakt

Adresse

Vestergade
7620 Lemvig

Telefon

+45 97821414

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.3064320333
Latitude : 56.549877994