Feriepartner Vejlby Klit | Visitnordvestjylland

Feriepartner Vejlby Klit

Feriepartner Vejlby Klit – sommerhuse i Vejlby Klit-området

Feriepartner Vejlby Klit er et selvstændigt, lokalt feriehusbureau med kontor i Vejlby Klit i forbindelse med Spar Supermarked. Bureaet udlejer kvalitetshuse ved Vejlby Klit, Vrist, Ferring, Bovbjerg, Vinkelhage og Gjellerodde.

Jesper, Kirsten, Anne-Mette og Aksel lægger vægt på den personlige kontakt, et højt serviceniveau og godt købmandskab. De kender alle de huse, de udlejer ud og ind. Da de hele tiden er i nærheden af feriehusene kan de hjælpe dig hurtigt og effektivt, hvis der opstår spørgsmål.

Deres nære tilknytning til lokalområdet betyder samtidig, at de hele tiden har fingeren på pulsen med, hvad der sker i området. Så har I spørgsmål til ferien, står de altid klar til at vejlede.

Personligt har de selv forelsket sig i Vejlby Klit-områdets fantastiske badestrande. Der er intet som en smuk dag ved Vesterhavet med solskin og blå himmel, hvor de brede sandstrande strækker sig, så langt øjet rækker. Der er lavet handicapsti helt ned til havet, hvor der er opstillet borde og bænke, så man derfra kan nyde udsigten over havet.

Jesper, Kirsten, Anne-Mette og Aksel står klar til at give dig en skøn ferie ved Vesterhavet.

 

Del denne side

Opdateret af:

Lemvig - Thyborøn Turistforening turist@visitlemvig.dk
 

Kontakt

Adresse

Vejlby Klit 22B, Vejlby Klit
7673 Harboøre

Telefon

+45 96640200

Mobiltelefon

+45 28150270

Fakta

  • Medlem af

    • Feriehusudlejernes Brancheforening

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.1377999999
Latitude : 56.574074