Nyd et stjerneskud i Thyborøn | Visitnordvestjylland

Nyd et stjerneskud i Thyborøn

Med tonsvis af rødspætter, skaldyr og andre friske varer fra Nordsøen på havnen i Thyborøn er det nemt at blive sulten efter fisk. Kalder maven på fiskefrikadeller, fileter, rejecoctail, sandwich med laks eller en fiskeburger, har Fiskehallen i Thyborøn talleken med svaret.

I den gamle auktionshal serveres det hele med autentisk havnestemning både ude og inde. Går man i restauranten på 1. sal, kan man spise med fin udsigt over Gammel Havn, det stemningsfyldte område ved Thyborøn Kanal.

Nyd eksempel vis et lækkert stjerneskud bestående af 2 stegte rødspættefileter, rejer og aspargessauce, serveret i butterdejsskal m/ salat.

Pris 84 kr.

Se restaurantens åbningstider på www.fiskehallen-thyboron.dk eller efter aftale pr. tlf.: 97 83 28 82.

Booking

Nyd et stjerneskud i Thyborøn

Antal 84,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Fiskehallen

Fiskehallen i Thyborøn -Spisested, fiskehandel og isbar Besøg Fiskehallens restaurant på 1. sal, som har en skøn udsigt til Thyborøn havn eller nyd maden udendørs på pladsen foran restauranten - direkte på kajkanten. På menukortet er der mange forskellige, spændende fiskeretter samt enkelte kødretter og specielle børnemenuer - alle til familievenlige priser. Bemærk venligst at køkkenet lukker en halv time, før den normale lukketid. I stueetagen finder man Fiskehallens butik. Her kan man hver dag købe friskfanget fisk, røget fisk fra eget røgeri samt hjemmelavede delikatesser. Prøv også Alexanders is. Om sommeren er der live musik og fiskebuffet i Havneknejpen som ligger i samme bygning.
Kontakt
Fiskehallen
Havnegade 5
7680 Thyborøn
T: 97 83 28 82
www.fiskehallen-thyboron.dk
fiskehallen@pc.dk
Åbningstider
Se www.fiskehallen-thyboron.dk