Golfophold i Lemvig | Visitnordvestjylland

Golfophold i Lemvig

Fra åndehul til hole-in-one

Tilbring et par dage i Vestjyllands smilehul i skønne omgivelser på Hotel Nørre Vinkel.

Spille golf på én af fire naturskønne midtjyske golfbaner beliggende i noget af det smukkeste natur i Danmark, hvilket giver dig rig mulighed for udfordringer og nye oplevelser.

Og med et veltilrettelagt ophold med aktive udendørsoplevelser, kulinariske indtryk og stilfulde omgivelser er det eneste du skal tænke på, at tage dine golfkøller med.

Golfophold for 2 personer:
• Check-in fra kl. 15:00
• 3 retters luksus menu
• 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse, inkl. stor morgenbuffet
• Spil golf på vejen til eller hjem fra Hotel Nørre Vinkel
• 1 vand til baggen
• Smør selv madpakke fra morgenbordet

Pris kr. 865,00 pr. person i dobbeltværelse (enkletværelsestillæg 200 kr. pr. dag)

Bemærk venligst du kan købe opholdet her, men selve værelset skal bookes direkte på Hotel Nørre Vinkel, tlf.: 97 82 22 11

Booking

Golfophold i Lemvig

Antal 865,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Hotel Nørre Vinkel

Lemvig kaldes med rette Vestjyllands smilehul , og lige her i smilehullet ved Limfjorden og ikke langt fra Vesterhavet ligger den gamle storgård Nørre Vinkel. Gården er oprindelig fra 1841, men efter en omfattende restaurering og udbygning rummer bygningerne nu et moderne hotel og golfcenter med gode konferencefaciliteter. Men man kan stadig fornemme gården og dens længer, og i restauranten betages man af de imponerende tømmerkonstruktioner og af den smukke udsigt over fjorden. Når man bor på Nørre Vinkel, er man i pagt med naturen. Den er lige uden for døren, og på Gjellerodde går fårene og græsser og sørger for, at bevoksningen holdes i ave. Der er masser af muligheder for en aktiv ferie, og Lemvig Golfbane ligger kun 500 meter fra hotellet. Golfbanen er en åben bane i et fantastisk naturskønt, bakket terræn, og den er næsten uden træbevoksning ligesom de gamle berømte baner i Skotland og England. Når man spiller på banen i Lemvig, får man derfor helt andre udfordringer end på de mere traditionelle baner. Restauranten serverer sine populære 3-retters menuer, og folk med en sød tand vil glæde sig over at erfare, at blandt desserterne er seriøs chokoladekage med marinerede kærlighedsfrugter. Lemvig er kendt i hele Danmark fra Henning Gantriis tegneserie Livet i Lidenlund, og når man bevæger sig rundt i byens gader, kan man nikke genkendende til både kirken med det karakteristiske, løgformede spir og stationen, og man kan spadsere en tur langs fjorden i redaktør Ansatz og borgmester Jernsøes fodspor. Værd at vide: Hotel Nørre Vinkel er indrettet med 33 værelser med bad og farve-tv samt konference- og selskabslokaler med plads til op til 300 personer. Konferencelokalerne har naturligvis alt nødvendigt AV-udstyr og internetopkobling, og når dagens arbejde er til ende, er det godt at vide, at hotellet en fredsfyldt atmosfære med den herlige natur lige uden for dørene, der er en lise for både krop og sjæl. Hotellet er beliggende kun nogle få km til Klosterheden Statsskovdistrikt, hvor der er flere beskiltede cykel- og vandreruter; det er også i Klosterheden, at der for en halv snes år siden for første gang blev udsat bævere i Danmark.
Kontakt
Hotel Nørre Vinkel
Søgårdevejen 6
7620 Lemvig
T: 97822211
www.norrevinkel.dk
info@norrevinkel.dk
Åbningstider
Se mere om åbningstiderne på www.norrevinkel.dk