Praktisk Information | Visitnordvestjylland
til planlægning af din ferie i Nordvestjylland

Praktisk Information

til planlægning af din ferie i Nordvestjylland

Praktisk Information

Planlægger du ferie i Nordvestjylland og har brug for praktisk information er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du information omkring den nordvestjyske geografi, kort over nordvestjylland, brochurer, nordvestjyllands områder, bus og tog, cykeludlejning og biludlejning i Lemvig, Struer og Thyborøn - og naturligvis meget mere.. 

Visitnordvestjylland er den officielle turistside for Lemvig, Struer, Thyborøn og Thyholm samt Ferring, Bovbjerg, Vrist, Trans, Vejlby, Vejlby Klit, Fjaltring, Venø, Humlum, Toftum Bjerge, Hvidbjerg, Bøvlingbjerg, Nr. Nissum, Langerhuse og omegn. 

Har du spørgsmål til overnatning, aktiviteter, aktuelle events og lignende er du velkommen til at kontakte Nordvestjyllands lokale turistbureauer.

Lemvig Turist Information

Turistinformation

Har du brug for hjælp til din ferie i Nordvestjylland kan du her kontakte et af vores lokale turistbureauer - Lemvig-Thyborøn Turistinformation, Struer Turistinformation eller Thyborøn Turistinformation.

Ravsafari

Oplevelser i Nordvestjylland

I Nordvestjylland har du alle muligheder for at nyde livet sammen med dem, du holder af. Få overblikket over de største attraktioner, kommende begivenheder og områdets populære aktiviteter lige her.

Kaffe fra Claudis Have

Spisesteder og shopping

I Nordvestjylland finder du et væld af spisesteder, butikker, specialbutikker og indkøbsmuligheder. Hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller et besøg på en hyggelig café, er mulighederne mange. 

Brochurer

Her finder du brochurer og turistguider i online form eller til direkte bestilling.