Oplevelser i Nordvestjylland | Visitnordvestjylland
Inspiration til din ferie i Lemvig og Strueregnen

Oplevelser i Nordvestjylland

Inspiration til din ferie i Lemvig og Strueregnen

Oplevelser i Nordvestjylland

Nordvestjylland fuld af oplevelser! 
Her på siden finder du inspiration til dine ferieoplevelser. Hvad end du er til fart og spænding, historie og kunst eller vil udforske den vestjyske gastronomi nærmere, så finder du helt sikkert inspiration her.
Her er noget for enhver smag og oplevelser for alle aldre. Oplevelser til vands, til lands og i luften – sjove, lærerige og helt igennem uforglemmelige!
Velkommen til vores egn – landet mellem Vesterhavets brus og Limfjordens stille vande.

Inspiration til din ferie

NATUR OG AKTIV FERIE I NORDVESTJYLLAND

Naturen i Nordvestjylland indbyder til aktiv ferie – både til lands, til vands og i luften. 
Er du cykelentusiast er området fyldt med cykelruter i det afvekslende og smukke landskab – bl.a. nær Limfjorden og ved Vesterhavet. Er man til lystfiskeri, erfaren eller nybegynder, byder Nordvestjylland tilmed på alsidighed og masser af muligheder for fisk på krogen. Vil du på opdagelse i naturen findes der adskillige afmærkede vandreruter i Lemvig-Struer egnen.

OPLEVELSER FOR DE MINDSTE

Udforsk områdets skønne legepladser, se huset dekoreret med sneglehuse, lav tricks i skateparken eller lær om vind- og bølgeenergi i Kystcentret. Vil du hellere fodre en haj, lære om Vesterhavet og Limfjorden så tag en tur i forbi Jyllandsakvariet. Klip, klistre, syng og leg i Tante Andantes skøre hus. Nyd eftermiddagskaffen over bål, gå på stylter i gårdhaven ved Bovbjerg Fyr eller stig til tops i fyret med udsigt over Vesterhavet.

SMAGSOPLEVELSER

Nordvestjylland er et rent spisekammer af gode sager. I Limfjorden, ud for Struer og Lemvig, finder du de bedste Limfjordsøsters - Tag på østerssafari med guide eller prøv selv at finde dem på egen hånd. På markerne ser du køer, grise, får, lam og geder. Besøg en gårdbutik eller to med gårdbutikruten i Limfjordsområdet. Deltag i områdets fødevarefestivaler SANS og Krabbefestival – og besøg også områdets fantastiske spisesteder. 

KULTURELLE OPLEVELSER

Kulturlivet er rigt og mangfoldigt - kreativiteten blomstrer. Besøg egnens kirker og kulturhistoriske museer, eller tag forbi de mange kunstmuseer, gallerier og kunsthåndværkere. Herunder er Lemvig MuseumJens Søndergaards Museum og Museet for Religiøs Kunst gode bud på spændende besøg i Nordvestjyllands kulturliv.

Tag på cykeltur i din efterårsferie i Nordvestjylland

Efterårsferie i Vestjylland

Mangler du inspiration til aktiviteter i efterårsferien i vestjylland? Vi har samlet en oversigt over events og begivenheder for hele familien i Lemvig og Thyborøn-området. Læs mere her..

Aktiv ferie - mountainbike Klosterheden

Aktiv ferie i Nordvestjylland

Naturen i Nordvestjylland indbyder til aktiviteter. Se forslag til aktiviter og tag ud i den smukke Nordvestjyske natur.

Nordvestjylland i børnehøjde

I Nordvestjylland finder du et vælg af oplevelser for alle. Udforsk områdets skønne legepladser, bestig odden, se huset lavet af sneglehuse, lav de fedeste tricks i skateparken, gå på opdagelse og lær mere om vind- og bølgeenergi i Kystcentret.

Smagsoplevelser i Nordvestjylland

Smagsoplevelser

Nordvestjylland er et rent spisekammer af gode sager.