Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Kulturelle oplevelser

Kulturlivet er både rigt og mangfoldigt i Nordvestjylland og kreativiteten blomstrer. Du kan besøge vores kirker og kulturhistoriske museer, og lære om historien. Eller tag forbi kunstmuseerne , gallerierne og alle kunsthåndværkerne – og dem har vi mange af – og bliv overrasket.

Det er tydeligt, at lyset og naturen er gavmild mod kunsten her og udvalget er bredt. Som maleren Jens Søndergaard (1895-1957) sagde: "Jeg stræber ikke efter andet end farvekraft ad helvede til", da han af kollegaen Niels Bjerre blev spurgt, hvad han egentlig stræbte efter med sin kunst. Og her er masser af både farve og kraft.

Sansefestival i Struer

Sansefestival i Struer

Sansefestivalen ‘SANS’ er Nordvestjyllands største fødevarefestival, som finder sted lørdag d. 13. august 2016 kl. 10-16 i Struer midtby og havneområde. 

Kulturelle arrangementer for alle

Foredrag i kulturhusene, måske en rockkoncert på gymnasiet eller hvad med undervisning i akvarelmaleri.

I menuen under Events kan du finde det hele. Hold godt øje med dit favoritsted, for de arrangerer alle en mængde arrangementer fordelt over hele året.

Gå heller ikke glip af Nordvestjyllands årligt tilbagevendende arrangementer som er præsenteret på denne side.

Fiskedage i Thyborøn

Fiskedage i Thyborøn

Fra torsdag d. 4-6. august afholdes 3 dages byfest i Thyborøn.
Kom og deltag i festen og oplev Vesterhavet, vestenvinden, fisk i alle afskygninger samt et lille fiskersamfund langt mod vest.