Smagsoplevelser | Visitnordvestjylland
Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Smagsoplevelser

Lad smagsløgene synge
Nordvestjylland er et rent spisekammer af gode sager. I Limfjorden ud for Struer og Lemvig finder du de bedste Limfjordsøsters, på markerne ser du kør, grise, får, lam og geder. Vi har grøntsager, frugt og krondyr, for ikke at tale om Vesterhavsosten, som vores landmænd leverer mælken til.

Og så landes der den mest sprælfriske fisk i Thyborøn, som hele landet får glæde af. Mange varer fra de nordvestjyske  producenter kan du købe i  de lokale butikker. Besøg også gårdbutikkerne og find de mest friske varer, både kød, æg, grøntsager og frugt.

 

Få smag på - tag ud og oplev


Interesserer du dig for produktionen af fødevarerne og råvarerne, så hold øje med kalenderen. Der vil der stå, hvornår du kan komme med på jagt efter østers, besøge landmænd på gårdene i Nordvestjylland eller måske plukke sommerens dejligste jordbær eller efterårets saftige æbler.
I Thyborøn kan du også byde på din aftensmad på fiskeauktionen, som over sommeren finder sted onsdag formiddag.

I august måned kan du i Struer opleve Nordvestjyllands største fødevarefestival. Festivalen SANS giver smagsløgene en lokal oplevelse, og du kan nyde markedsstemningen og et væld af aktiviteter.

Restauranter og spisesteder

Nordvestjylland byder dig velkommen i områdets hyggelige restauranter og caféer. Lokale råvarer, og lækre smagsoplevelser er karakteristika for området.

Sansefestival i Struer

Sansefestival i Struer

Sansefestivalen ‘SANS’ er Nordvestjyllands største fødevarefestival, som finder sted lørdag d. 13. august 2016 kl. 10-16 i Struer midtby og havneområde. 

Læs Enjoy Limfjordens mad magasin

Find lækre opskrifter fra Limfjordslandet, læs om verdens bedste østers og få masser af inspiration til madlavning med områdets skatkammer af lækre råvarer.