Fiskedagene i Thyborøn | Visitnordvestjylland
Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Fiskedagene i Thyborøn

Gå ikke glip af fiskedagsfesten i Thyborøn

Hvis du vil finde en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedagene i Thyborøn, den 4. og 5. august 2017. De sidste 39 år har man fejret Fiskedag i Thyborøn. I 2017 er der 40-års jubilæum.

Fiskedagene er dagene, hvor hele familien samles, smager på fisk, nyder stemningen og den gode musik. Her er masser af aktiviteter for børn. De kan fange krabber, kælke på isbanen eller lege i det store hoppeland.

Musikken er blandt andet leveret af de lokale "Tørfisk", Danmarks ældste boyband, der uden tvivl er nogle af Thyborøns mest berømte sønner.  Det hører sig til, at man på Fiskedagen kan byde på sprælfriske fisk ved fiskeauktionerne og gøre en god handel ved de mange hyggelige boder og butikker.

Køb din entrébillet til lørdagens Fiskedag, der inkluderer smagsprøver på lækre fiskeretter og god musik, online på www.visitnordvestjylland.dk/booking/7019 eller ved indgangen på selve dagen.

Køb entré billet til fiskedag lørdag

Hvis du vil opleve en ægte vestjysk begivenhed, hvor havet, fisken, kulturen og underholdningen slår sig sammen om en uforglemmelig oplevelse, skal du tage til Fiskedagene i Thyborøn.

Følg fiskedagene på Facebook

”…og hold dig opdateret på programmet, musikken og meget mere. I måneden op til Fiskedagene kan du også deltage i konkurrencer om fribilletter.”

Deltag med en stand

Få stor eksponering af dine produkter og få spredt budskabet via fælles markedsføring.