Efterårsferie i Vestjylland
Find inspiration til din ferie i det vestjyske

Efterårsferie i Vestjylland

Find inspiration til din ferie i det vestjyske

Efterårsferie i Vestjylland

Hold efterårsferie i Vestjylland. Nyd den vestjyske natur i sin smukke efterårskåbe eller træk indenfor til spændende museumsoplevelser. Spring ud i en af årstidernes kulturnætter eller pir smagsløgene på en af områdets mange restauranter. Her på siden finder du inspiration til hyggelige efterårsoplevelser og særlige overnatningstilbud til efterårsferien i Vestjylland.

 

  • Efterårsferie i sommerhus ved Vesterhavet

    Tag en velfortjent pause fra hverdagens stress og nyd naturens smukke efterårsfarver i et sommerhus ved Vejlby Klit. Her har I masser af tid til samvær med familien, varm kakao og råhygge foran pejsen. Nyd en gåtur langs stranden, lyt til bølgernes brusen og lad jer blæse igennem af af den friske vind - mærk den ægte træthed, der sænker sig over jer, når aftenen falder på. Nedenfor finder I et udpluk af vores ledige sommerhuse
    1.375,00 DKK Book

Hvis det nu regner...

Er vejret dårligt og mangler du inspiration til indendørs aktiviteter? Så læs med her - vi har masser af gode forslag til spændende aktiviteter på en regnvejrsdag i Nordvestjylland.

Gratis aktiviteter i efterårsferien

Vi har her samlet en liste over gratis efterårsaktiviteter i Nordvestjylland for både børn og voksne. I Lemvig-Struer området er der masser af muligheder for særligt skønne oplevelser i naturen.