Velkommen til Nordvestjylland - Lemvig - Thyborøn - Struer - Thyholm

Vesterhavet og Limfjorden kan være blankt som et spejl eller vildt og voldsomt - men altid en oplevelse. Imellem vandene ligger byerne Lemvig og Struer, med varieret kultur, skove og landskab, der inviterer alle og enhver til at gøre brug af den.

Officiel turistside for Lemvig, Struer, Thyborøn, Thyholm, Ferring, Bovbjerg, Trans, Vrist, Vejlby, Vejlby Klit, Fjaltring, Venø, Humlum, Toftum Bjerge, Hvidbjerg, Langerhuse og Bøvlingbjerg.

Mangler du inspiration til aktiviteter i efterårsferien i Nordvestjylland? Vi har samlet en oversigt over events og begivenheder for hele familien i Lemvig og Struer-området. Læs mere her..

I Nordvestjylland har du alle muligheder for at nyde livet sammen med dem, du holder af. Få overblikket over de største attraktioner, kommende begivenheder og områdets populære aktiviteter lige her.

I weekenden den 22.-23. oktober kan du besøge en lang række kunstnere i deres private værksteder og atelier. I både Lemvig, Holstebro og Struer Kommune vil der være åbne værksteder. Læs meget mere om Åbne Døre og kunstnerne her. 

I Nordvestjylland finder du et væld af spisesteder, butikker, specialbutikker og indkøbsmuligheder. Hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller et besøg på en hyggelig café, er mulighederne mange. 

Book aktiv- & kulturoplevelser