Velkommen til Nordvestjylland - Lemvig - Thyborøn - Struer - Thyholm

Vesterhavet og Limfjorden kan være blankt som et spejl eller vildt og voldsomt - men altid en oplevelse. Imellem vandene ligger byerne Lemvig og Struer, med varieret kultur, skove og landskab, der inviterer alle og enhver til at gøre brug af den.

Officiel turistside for Lemvig, Struer, Thyborøn, Thyholm, Ferring, Bovbjerg, Trans, Vrist, Vejlby, Vejlby Klit, Fjaltring, Venø, Humlum, Toftum Bjerge, Hvidbjerg, Langerhuse og Bøvlingbjerg.

Et godt samarbejde mellem Struer Kommune, Struer Cykelklub, Lemvig Cykelklub og Danmarks Cykle Union har nu resulteret i, at Klosterheden danner rammen for DM i MTB Marathon i weekenden 2-3. september 2017.

I Nordvestjylland har du alle muligheder for at nyde livet sammen med dem, du holder af. Få overblikket over de største attraktioner, kommende begivenheder og områdets populære aktiviteter lige her.

Struer fylder 100 år som købstad i 2017. Der afholdes bl.a. en 18-hullers turnering i Struer Golfklub onsdag den 7. juni klokken 10:00.

I Nordvestjylland finder du et væld af spisesteder, butikker, specialbutikker og indkøbsmuligheder. Hvad enten du søger brugskunst, modetøj eller et besøg på en hyggelig café, er mulighederne mange. 

Book aktiv- & kulturoplevelser