Ferie i Nordvestjylland | Den officielle guide til ferie i Nordvestjylland med tips og inspiration | Visitnordvestjylland

Velkommen til Nordvestjylland - Lemvig - Thyborøn - Struer - Thyholm

Vesterhavet og Limfjorden kan være blankt som et spejl eller vildt og voldsomt - men altid en oplevelse. Imellem vandene ligger byerne Lemvig og Struer, med varieret kultur, skove og landskab, der inviterer alle og enhver til at gøre brug af den.

Officiel turistside for Lemvig, Struer, Thyborøn, Thyholm, Ferring, Bovbjerg, Trans, Vrist, Vejlby, Vejlby Klit, Fjaltring, Venø, Humlum, Toftum Bjerge, Hvidbjerg, Langerhuse og Bøvlingbjerg.

Åbne Døre - 26.-27. aug 2017

Weekend hvor kunstnere og kunsthåndværkere fra Lemvig, Struer, Holstebro, Mors og Skive kommuner inviterer gæster inden­for i deres kreative værksteder, atelierer, og hvor der ellers udformes kunst. 

Fotokredit: SamMedia // Gorm J. Siiger

DM i MTB Marathon 2017 i Klosterheden

Et godt samarbejde mellem Struer Kommune, Struer Cykelklub, Lemvig Cykelklub og Danmarks Cykle Union har nu resulteret i, at Klosterheden danner rammen for DM i MTB Marathon i weekenden 2-3. september 2017.

Inspiration til din sommerferie i Nordvestjylland...

Find inspiration til hyggelige sommeroplevelser og særlige overnatningstilbud i Nordvestjylland.

gulddreng

Gulddreng til Run To The Beat

Så er det første musiknavn klar til årets store løbefest I Struer 'Run To The Beat'. Der er tale om et af de rigtigt store navne på den danske musikscene i 2016 – nemlig Gulddreng.

Lystbådehavn i Lemvig

Lystbådehavne

Om du kommer fra land eller søsiden er de hyggelige lystbådehavne i Nordvestjylland et besøg værd.

Aktiv ferie - mountainbike Klosterheden

Aktiv ferie i Nordvestjylland

Naturen i Nordvestjylland indbyder til aktiviteter. Se forslag til aktiviter og tag ud i den smukke Nordvestjyske natur.

AARHUS 2017 - Lemvig, Struer og omegn

Aarhus er europæisk kulturhovedstad i 2017. Temaet er ”gentænk”, hvor deltagere og kunstnere gentænker snart sagt alt inden for kulturens verden – og meget mere.

Book aktiv- & kulturoplevelser