Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Velkommen til Nordvestjylland - Lemvig - Thyborøn - Struer - Thyholm

Vesterhavet og Limfjorden kan være blankt som et spejl eller vildt og voldsomt - men altid en oplevelse. Imellem vandene ligger byerne Lemvig og Struer, med varieret kultur, skove og landskab, der inviterer alle og enhver til at gøre brug af den.

Officiel turistside for Lemvig, Struer, Thyborøn, Thyholm, Ferring, Bovbjerg, Trans, Vrist, Vejlby, Vejlby Klit, Fjaltring, Venø, Humlum, Toftum Bjerge, Hvidbjerg, Langerhuse og Bøvlingbjerg.

Påskekylling

Påskeferie i Nordvestjylland

Spændende oplevelser for alle aldre i Nordvestjylland i påsken. 

Barbara Kruger - fråseri

AARHUS 2017 - Lemvig, Struer og omegn

Aarhus er europæisk kulturhovedstad i 2017. Temaet er ”gentænk”, hvor deltagere og kunstnere gentænker snart sagt alt inden for kulturens verden – og meget mere.

gulddreng

Gulddreng til Run To The Beat

Så er det første musiknavn klar til årets store løbefest I Struer 'Run To The Beat'. Der er tale om et af de rigtigt store navne på den danske musikscene i 2016 – nemlig Gulddreng.

Inspiration til din sommerferie i Nordvestjylland...

Find inspiration til hyggelige sommeroplevelser og særlige overnatningstilbud i Nordvestjylland.

Spektakulært 3D lysshow åbner Jubilæumsåret

Der er magi i luften, når firmaet We Create Magic d. 31. marts, 1. og 2. april bruger Struer Rådhus som lærred for et særdeles spektakulært 3D Lyd- og Lysshow, der omhandler Struers historie

Charity Golf 2017

Stjerneparade i Struer 2017

Struer fylder 100 år som købstad i 2017. Der afholdes bl.a. en 18-hullers turnering i Struer Golfklub onsdag den 7. juni klokken 10:00.

Eventkalender

Se de spændende aktiviteter der sker netop nu i Lemvig, Thyborøn, Struer, Thyholm og omegn.

Fotokredit: SamMedia // Gorm J. Siiger

DM i MTB Marathon 2017 i Klosterheden

Et godt samarbejde mellem Struer Kommune, Struer Cykelklub, Lemvig Cykelklub og Danmarks Cykle Union har nu resulteret i, at Klosterheden danner rammen for DM i MTB Marathon i weekenden 2-3. september 2017.

Book aktiv- & kulturoplevelser